FORA ACADEMIA

FORA ACADEMIA:

EXTRAESCOLARS:

Les activitats extraescolars són un complement indispensable a l’educació reglada

 

Per això oferim una sèrie d’activitats que permeten als participants créixer personalment, aprendre d’altres maneres i amb altres persones, relacionar-se amb nous referents i descobrir nous interessos i habilitats. L’organització de l’activitat es fa conjuntament amb l’entitat interessada per tal de cobrir i personalitzar al màxim les activitats segons les necessitats de cada centre educatiu. A partir d’aquí, planifiquem i programem diferents activitats que desenvolupin els sentits dels infants a través de l’experimentació, creativitat, i treball en equip entre d’altres. Algunes de les activitats extraescolars que oferim són: anglès, tècniques d’estudi, mecanografia, ball modern, iniciació a l’esport, etc.

 

VIATGE DE FI DE CURS:

Els viatges de fi de curs són molt importants pels infants ja que és el moment quan acaben una etapa educativa amb èxit i és l’hora de celebrar-ho i gaudir al màxim amb tots els companys i mestres. Per aquest motiu, organitzem viatges a mida i acompanyem als estudiants en el seu destí per fer que el viatge es torni una experiència inoblidable.

COLÒNIES:

Oferim colònies temàtiques on el principal objectiu és que els infants aprenguin a través d’activitats molt dinàmiques, esportives i creatives que els deixaran meravellats. Tot això sense deixar en l’oblit la importància d’aprendre nous valors, i sobretot, d’aprendre a conviure. L’organització de les colònies es farà juntament amb el centre escolar interessat per tal de personalitzar al màxim aquesta estada.

CASALS D’ESTIU/ SUMMER CAMPS:

Organitzem diferents casals d’estiu on la llengua vehicular és el català i també organitzem summer camps on la llengua vehicular és l’anglès. L’objectiu d’aquest últim és que els infants facin una immersió lingüística i utilitzin l’anglès d’una forma espontània i natural a través d’activitats d’oci i lúdiques, és a dir, sense llibres ni aules. Els casals d’estiu es basen en una temàtica i a través d’aquesta totes les activitats segueixen el mateix fil conductor. Les activitats que s’ofereixen són esportives, creatives, excursions, festes d’aigua, festes d’escuma, inflables, etc.

ESTADES A L’ESTRANGER:

Oferim programes d’immersió lingüística a l’estranger (Irlanda, USA, Londres, etc.) ja que aprendre l’anglès a un dels països on es parli aquesta llengua és una manera molt efectiva i enriquidora d’assolir-lo. L’objectiu principal és millorar l’idioma a la mateixa vegada que els infants viuen una experiència única i meravellosa. Els detalls de l’estada són escollits amb molta cura i adaptant-se a les necessitats personals de cadascú per fer que els joves visquin una aventura que mai oblidaran.

 

 

FESTES DE FI DE CURS:

Les festes de fi de curs són un esdeveniment molt important per als alumnes ja que celebren la finalització d’un curs escolar, i per aquest motiu nosaltres volem que siguin molt intenses. Per això, a través de diferents activitats i esdeveniments posem la màxima passió i originalitat per contribuir i sumar encara més aquest caire especial i commovedor que té aquest tipus de festa.

GRADUACIONS:

Dissenyem, organitzem, muntem i dinamitzem graduacions personalitzades i exclusives per a cada cas en particular on els alumnes es sentiran els grans protagonistes del moment. Aquestes graduacions estan pensades per els alumnes que acaben l’etapa educativa de primària o de l’ESO. Cuidem al màxim la decoració i fem que els infants passin una nit inoblidable i molt divertida. Algunes de la activitats que oferim són: sopar en restaurants de qualitat, photocalls, speakers, jocs, DJs, elaboració de bandes, etc.