Serveis In

ANGLÈS

Ambient exclusiu en anglès on els nostres alumnes segueixen un aprenentatge on es dóna especial importància a la comunicació, l’expressió i la comprensió oral, que condueixen a la pronunciació natural. Sabem que cada alumne aprèn de forma distinta i per això ens adaptem a cadascun d’ells.

LOGOPÈDIA

Ens dediquem a la prevenció, el diagnòstic, la intervenció i la rehabilitació dels trastorns del llenguatge, la parla, la veu, l'audició i la deglució. Atenem tant a infants com adults. El nostre objectiu és facilitar el procés per tal de que qualsevol persona amb dificultats per a comunicar-se, arribi al seu màxim potencial comunicatiu.

PSICOLOGIA

Obstacles, circumstàncies externes o factors personals de tota mena ens poden provocar un malestar i un patiment emocional difícil de resoldre. Estem al teu costat per treballar junts de forma personalitzada en tot allò que et preocupa o que vulguis millorar fomentant el treball conjunt i coordinat.

REEDUCACIÓ

Per tal de millorar el rendiment escolar, durem a terme un seguiment individualitzat de l’evolució en funció de les dificultats proporcionant estratègies i ajudant adquirir habilitats.

TÈCNIQUES D'ESTUDI

Mitjançant mètodes, estratègies i eines farem que l’alumnat aprengui a aprofitar el temps dedicat a l’estudi i a l’organització del seu treball, i afavorir així el seu procés d’aprenentatge.

REFORÇ ESCOLAR

Aquestes classes estan dirigides a alumnes que tenen dificultats en alguna matèria en particular, que necessiten millorar el seu rendiment en les àrees instrumentals bàsiques.