Serveis Out

Viatje de fi de curs / Colònies

Organitzem colònies escolars i viatges de final de curs. Busca el viatge que tens al teu cap entre totes les propostes que hem preparat o configura el teu propi viatge segons els interessos del teu grup. Tens dubtes? Necessites un pressupost? Posa't en contacte amb els nostres professionals especialistes en l'organització de les colònies o viatges de final de curs.

Festes de final de curs

Et donarem propostes i activitats ideals per a portar a terme per a les festes de fi de curs. Tenim inflables, jocs gegants, maquillatge infantil, globusflèxia, tallers, jocs populars, festa escuma… Tu explica’ns la teva idea i nosaltres us orientem i el.laborem pressupost sense cap compromís.

Extraescolars

Les nostres activitats extraescolars estan pensades amb la intenció d’estimular els aprenentatges que potencien el desenvolupament integral dels infants. Proposem activitats a mida segons les necessitats de cada escola. El nostre programa d’activitats extraescolars està pensat per dur a terme a les escoles a partir d’un treball coordinat amb l’AMPA o la Direcció del Centre.

Summer Camp

L’objectiu principal del nostre Summer Camp consisteix en que els alumnes millorin les seves habilitats comunicatives en anglès mitjançant activitats d’oci i de diversió i amb professionals nadius i/o bilingües.

Estades a l’estranger

En aquestes estades els alumnes desenvoluparan fluïdesa en l’ús de la llengua anglesa i coneixeran una nova cultura. Els nostres programes estan adaptats segons interessos dels alumnes i amb activitats lúdiques organitzades per a que visquin una experiència inoblidable.

Festes de graduació

És la cerimònia oficial que clausura el curs escolar i serveix de reconeixement als estudiants. Nosaltres però, anem més enllà i fem d’aquest dia una festa memorable. Tenim diferents opcions i ens adaptem als gustos i necessitats per a que la festa sigui recordada tota la vida.